Laatste werkweek voor de Camino wat n dejavu... - Reisverslag uit Eijsden, Nederland van Jules Sondeijker - WaarBenJij.nu Laatste werkweek voor de Camino wat n dejavu... - Reisverslag uit Eijsden, Nederland van Jules Sondeijker - WaarBenJij.nu

Laatste werkweek voor de Camino wat n dejavu...

Door: Julessantiago

Blijf op de hoogte en volg Jules

30 Augustus 2018 | Nederland, Eijsden

Ja en dan nog 4 dagen werken. Vrijdag de trouwerij van Christiaan en Claudia zaterdag met Bre, Maurice en vrouwtje eten en dan zondag vertrekken. Klinkt zo eenvoudig... Maandag was ik nog even naar de huisarts gegaan voor enkele medicijnen en O ja ik heb enkele rode puntje op mijn benen en armen en buik, zal wel niets zijn, toch maar even naar laten kijken. Voor ik het wist stond ik weer in het ziekhuis en werd ik door 4 artsen bekeken van onder tot boven... ze wisten het niet wat het was..! Maar goed ik kreeg wat zalfjes mee en het zou wel over gaan..! Op mijn vraag aan de arts “ moet ik nog wel gaan:..? werd gelukkig, positief beantwoordt. Maar Pffff wat een dejavu... 2014 kwam weer even naar boven...
Vandaag laatste dag en eigenlijk ga ik gewoon vandaag met verlof zoals al mijn lieve collega’s. De een naar de bergen, de ander naar zee en ik ga gewoon naar Spanje.. Toch.
Ik voel wel de warmte van al die collega’s en mensen waar je overleg mee hebt en snel nog even een Parkeerplaatsje bij Fortuna maakt....en die mij een goeie tocht toewensen en een behouden thuiskomst... Zondag ...ja Zondag gaat het beginnen.

• 31 Augustus 2018 - 21:31

Maurice:

Nou, zet 'm op kerel. Je gaat het gewoon doen. Helemaal top.

• 02 September 2018 - 17:55

Inge:

Dat is dan nog even spannend geweest van de week. Succes en t gaat je zeker lukken

• 03 September 2018 - 09:31

Slavia: